Enorm AOV voordeel 'hoger opgeleiden'

 

Leden LVSC ontvangen 40% korting op een AOV

LVSC, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching kiest voor aov XL. Leden profiteren van enorme kortingen op hun AOV (tot 40%).

De kracht van aov XL :

1. Groot inkoopvoordeel
Aov XL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Speciaal voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  Aov XL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies. 

4. Betrouwbaarheid
Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV ) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

5. Geen lid, toch voordeel
Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aovXL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%
Lid van LVSC? Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.


 Vraag direct een offerte aan! 

Wat is LVSC?
LVSC is een proactieve beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. Zij informeert en adviseert haar leden en belangstellenden via regiobijeenkomsten, congressen, workshops, haar vakblad en websites.

Ook is LVSC een kenniscentrum en waarborgt zij kwaliteit door het onderbrengen van het register vasupervisoren, coaches en bijbehorende opleidingen in de ónafhankelijke stichting St!R. LVSC is nationaal en internationaal federatief verenigd in NFBK en ANSE.

 

Copyright (c) 2015 AOV XL