Slide background
Slide background

Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

image005

 

LVSC, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching kiest voor aov XL. Leden profiteren van enorme kortingen op hun AOV (tot 40%).

 

De kracht van aovXL:
1. Groot inkoopvoordeel
aovXL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

 

2. Speciaal voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

 

3. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

 

4. Betrouwbaarheid
arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

 

5. Geen lid, toch voordeel
Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aovXL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

 

Bespaar tot 40%
Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Wat is LVSC?

LVSC is een proactieve beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. Zij informeert en adviseert haar leden en belangstellenden via regiobijeenkomsten, congressen, workshops, haar vakblad en websites.

Ook is LVSC een kenniscentrum en waarborgt zij kwaliteit door het onderbrengen van het register vasupervisoren, coaches en bijbehorende opleidingen in de ónafhankelijke stichting St!R. LVSC is nationaal en internationaal federatief verenigd in NFBK en ANSE.

Contact

 

 

mail Meer informatie opvragen!

 

support Bel mij direct!

 

mail Mail ons

 

tel Bel: 0031(0)35-6942195

Kendall Mason’s Blog

 

iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer