Finally creating something he can be proud of

Je auto en spullen zijn verzekerd, maar wat gebeurt er als je tijdens je vakantie zelf total loss bent? Met een goede AOV ga je zorgeloos op weg.

Als zelfstandig ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je moet overal zelf aan denken. Je klanten, je administratie, je gezin… Maar denk je ook aan jezelf? Tijdens je welverdiende vakantie kan er immers óók iets gebeuren waardoor je niet meer kunt werken.

Een goede AOV biedt je de inkomenszekerheid die je zoekt. Natuurlijk voorkom je daarmee geen ongeluk of een aandoening, maar het zorgt wel voor een veilig gevoel. Je zou dus kunnen zeggen dat je arbeidsongeschiktheidsverzekering de belangrijkste verzekering is wanneer je op vakantie gaat.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het hoeft niet eens je eigen schuld te zijn. Stel je voor dat er een vrachtwagenchauffeur naast je op de snelweg rijdt die iets te lang door heeft gereden. Hij is zo slaperig dat hij niet op tijd bijstuurt en jouw auto de vangrail in drukt, inclusief je gezin, bagage, caravan en fietsen.

Op korte termijn heb je dan baat bij een reisverzekering en ziektekostenverzekering. Maar stel dat de nekpijn die je overhield aan het ongeluk niet over gaat, maar juist erger wordt? En dat je na een tijdje niet meer kunt werken? In dat geval helpt je AOV je verder.

Inkomen bij lichamelijke én psychische klachten

Niet alleen bij ongevallen scheelt een AOV je heel wat kopzorgen. Ook bij ernstige aandoeningen en psychische klachten ben je verzekerd van inkomen. Sommige verzekeraars helpen je zelfs door de kosten voor de terugkeer naar Nederland te betalen.

Er zijn verschillende soorten AOV’s en gerelateerde verzekeringen. De periodieke uitkering bij arbeidsongeschiktheid en de varianten die ineens een bedrag uitkeren, ken je vast wel. Maar wist je dat je ook een aanvullende verzekering kunt sluiten waardoor je een extra kapitaaluitkering krijgt wanneer je blijvend invalide bent of een ernstige aandoening hebt? Dat is handig wanneer je de woning moet aanpassen of thuiszorg moet inhuren.

Laat je adviseren door een onafhankelijke specialist

Een goede adviseur heeft oog voor jouw specifieke situatie. Daardoor krijg je uiteindelijk de beste AOV. Belangrijk daarbij is dat je alleen bespaart op de premie en niet op de voorwaarden van je verzekering. Samen met een onafhankelijke specialist kom je vanzelf uit bij de AOV waarvan de voorwaarden precies passen bij jouw wensen en eisen.

 

Wij wensen je een goede, veilige en zorgeloze vakantie!

 

AovXL is onderdeel van Kendall Mason