Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

AovXL creeert financiele ruimte

Als accountant, fiscalist en planner creëert u financiële ruimte voor uw cliënt. Via aov XL biedt u hen ook nog eens een zeer voordelige AOV met de beste voorwaarden. Een inkoopvoordeel dat kan oplopen tot 40%

De kracht van aovXL:

1. Groot inkoopvoordeel
AovXL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Speciaal voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.
 4. Betrouwbaarheid
arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties
Bespaar tot 40%

Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

 

Tevreden financieel planner

capital-consult-and-coaching (1)

Capital Consult & Coaching BV

Kendall Mason biedt in veel situaties een prima oplossing voor onze cliënten. Scherpe premies, helderheid over provisie en een simpele kostenstructuur is namelijk waar we jarenlang naar op zoek waren. Waarom? Omdat wij als financieel planners werken op urenbasis. Dat vinden wij namelijk de beste manier van werken omdat je daarmee een ongekleurd en goed doortimmerd advies kunt geven.

De uitkomst van dat advies is soms dat er op verzekeringsvlak zaken geregeld moeten worden, bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarbij schakelen wij met regelmaat Kendall Mason in. Dat levert voor onze cliënten een direct voordeel op in de vorm van een aanzienlijk lagere premie. Niet alleen vanwege de ingebouwde provisies, maar ook door de inkoopvoordelen die ze weten te realiseren. Voor ons is de combinatie ideaal: wij zorgen voor een goed advies en Kendall Mason voor een goed passend product tegen scherpe voorwaarden.

Net als Capital Consult samenwerken met aovXL? Neem contact met ons op!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer