Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

Tot 40% korting op de AOV voor Waarborg FD leden

Leden van Waarborg FD profiteren van een aantrekkelijke AOV via aovXL. Uitstekende voorwaarden en tot 40% korting op de premie.

De kracht van aovXL:

1. Groot inkoopvoordeel
AovXL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Speciaal voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.
4. Betrouwbaarheid
arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties

Bespaar tot 40%
Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte  Vraag direct een offerte aan!

Wat is Waarborg FD?

Waarborg FD richt zich met haar gerichte dienstverlening, Waarborg en Keurmerk geheel, op basis van maatwerk en samenwerking met accountants en administratiekantoren èn hun opdrachtgevers, op het inzichtelijk maken van de kwaliteit, klanttevredenheid en klantgerichtheid van een kantoor.
Op basis van diverse periodieke gerichte onderzoeken onder kantoren en hun klanten, waarbij we de behoeftes en verwachtingen van ondernemers continu inventariseren, voorziet Waarborg FD in die behoefte en dus creëren wij gezamenlijk aantoonbare (meer)waarde voor de kantoren.

Van de uitgevoerde onderzoeken ontvangt het bedrijf of kantoor duidelijke rapportages die gehanteerd kunnen worden om ondernemers, objectief en onafhankelijk, inzicht te geven in de kwaliteiten, klanttevredenheid en klantgerichtheid van het bedrijf of kantoor, zoals dat wordt ervaren door hun eigen klanten.

Een goede algehele objectieve waardering (op diverse criteria) van de eigen klanten is nog altijd de beste referentie en zal leiden tot meer resultaat.

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer