Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

AOV speciaal voor tandartsen

 logo-Molar-120x1201

Molar, het zorgloket van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) kiest voor aovXL. Leden profiteren van grote kortingen op hun AOV (tot 40%).

1. Groot inkoopvoordeel

aovXL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  aovXL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies. 

4. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV ) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

5. Geen lid, toch voordeel

Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aovXL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%
Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

 

mail Vraag direct een offerte aan!

Wat is Molar?

Molar is een organisatie zonder winstoogmerk, opgezet door de ANT. Een loket voor professionals in de mondzorg. Molar selecteert de beste aanbieders voor haar leden op basis van kwaliteit, prijs en functionaliteit.

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer