Table-aov-big-_1

Tevreden Financieel Planner

Frans-Nieuwhof

Frans nieuwhof – aangesloten bij VOFP

Mijn relaties krijgen inzicht in hun financiële situatie middels een uitgebreid overzichtsrapport, waaraan mijn adviezen gekoppeld zijn. Daarin worden ook adviezen meegenomen over huwelijksvoorwaarden, testamenten en schenkingsplanning. Daarbij bespaar ik vaak veel geld voor mijn relaties. Zo verdient een planner zich dubbel en dwars terug!

Bij het invullen van de adviezen voor een relatie werk ik met provisievrije producten
( risicoverzekeringen, lijftrentepolissen,  AOV en pensioenen). Dat levert mijn relaties vaak duizenden!! euro’s voordeel op in premie en/of uitkering.

Deze producten laat ik al bijna 8 jaar doorKendall Mason verzorgen. Deze organisatie past precies bij mijn eigen filosofie over onafhankelijke advisering. Echt onafhankelijk advies betekent in mijn ogen namelijk dat alleen de relatie belangrijk is en niet de productverkoop.

Net zo tevreden worden als Frans Nieuwhof?
Neem contact met ons op!

Bent u onmisbaar in uw bedrijf? Als er gezondheidsproblemen ontstaan, is het fijn als alles financieel goed geregeld is. Niet alleen voor u en uw gezin, maar ook voor het bedrijf.

De kracht van AOV XL :

1. Groot inkoopvoordeel
aov XL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

2. Speciaal voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  aov XL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

4. Betrouwbaarheid
Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV ) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

5. Geen lid, toch voordeel
Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aov XL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%
aovXL biedt het scherpst denkbare tarief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer