Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

Tot 40% korting op een AOV voor zzp’ers

Als zelfstandig professional sta je er niet alleen voor. Bundel je kracht met ruim 50.000 andere ondernemers en profiteer van enorme kortingen.
Wie slim inkoopt, geniet van hoge kwaliteit tegen een lage prijs, bespaar tot 40%!
De kracht van AOV XL:

1. Aov XL verenigt zzp-ers
We vertegenwoordigen diverse gerenommeerde branche- en koepelorganisaties. Dit geeft ons een belangrijke troef in onze onderhandeling met de verzekeraars.

2. Specialist in AOV ’s
De gemiddelde tussenpersoon sluit niet meer dan 10 AOV ’s per jaar af.  AOV XL doet niets anders dan het afsluiten van AOV‘s. Profiteer van de beste persoonlijke adviezen.

3. Lagere premies voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

4. Betrouwbaarheid
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. Aov XL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

5. Geen lid, toch voordeel
Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aov XL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%
AOV XL biedt het scherpst denkbare tarief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vraag direct een offerte aan en vergelijk!

mail Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer