Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

AovXL de verzekeraar voor PZO

Ook leden van PZO, profiteren van de voordelige tarieven van aovXL. De beste voorwaarden tegen de scherpste premies. Tot wel 40% korting.

De kracht van aovXL:

1. Groot inkoopvoordeel
aovXL vertegenwoordigt ruim 50.000 ondernemers en is daarmee het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers.

2. Lagere premies voor hoger opgeleiden
Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

3. Specialist in AOV’s
AovXL richt zich volledig op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ( AOV ) . Hierdoor kunnen we een hoge prijs-kwaliteitverhouding bieden. Alleen de allerbeste voorwaarden dus.

4. Betrouwbaarheid
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

5. Geen lid, toch voordeel
Leden van organisaties die zich bij ons hebben aangesloten, ontvangen extra voordeel. Geen lid? Profiteer dan toch van aovXL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.
Bespaar tot 40%
Lid van PZO? Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

 

mail Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer