Enorm AOV voordeel ‘hoger opgeleiden’

LinkClick.aspx_

Table-aov-big-_1

AOV via Starten.nl is tot 40% voordeliger!

Bij het starten als ondernemer komt veel kijken. Starten.nl helpt startende ondernemers op weg en zorgen voor een vliegende start. Het platform biedt ondernemers op elke vraag een antwoord!

ZZP’ers delen via Starten.nl mee in de voordelige premies van aovXL. Tot 40%.

De kracht van aovXL:

1. Samen staan we sterk
aovXL is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een gunstig inkoopvoordeel.

2. Specialist in AOV’s
Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXL is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

3. Betrouwbaarheid
Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

Bespaar tot 40%
Benieuwd naar het verschil dat aovXL kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

 

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer