Martijn PennekampMartijn-Pennekamp-2880x3095-953x1024

De afgelopen 10 jaar heb ik, als bedrijvenadviseur bij de grootste MKB bank van Nederland, startende zzp’ers geadviseerd bij de start van hun onderneming.
Ik heb honderden zzp’ers zien groeien, maar ook velen zien sneuvelen doordat ze niet goed voorbereid van start waren gegaan en vaak hun verzekeringen niet op orde hadden. Want starten als zzp’er is naast je vak uitoefenen een onderneming waar veel voorbereiding bij komt kijken.

Vanuit de behoefte aan maximale informatie in de oriënterende fase ben ik in 2010 gestart met www.ikwordzzper.nl , een website waar je van A t/m Z de informatie kan vinden die nodig is om goed onderbouwd van start te kunnen gaan.
Tijdens mijn zoektocht naar de beste aanbiedingen voor zzp’ers kwam ik via mijn netwerk in contact met Edwin Onderstal van Kendall & Mason. Eerst keek ik een beetje de kat uit de boom maar ondertussen hebben ze mij bewezen als geen ander in staat te zijn om de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering aan de juiste professional te koppelen. Ze springen er uit in hun onderhandelingskracht in de markt van arbeidsongeschiktheid- en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Ons motto: “Samen sterk voor zzp’ers”.

Contact

offerte Meer informatie opvragen!

support Bel mij direct!

mail Mail ons

tel Bel: 0031(0)35-6942195

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
“Omdat je workflow sterk per maand wisselt, is het de vraag of je de premie kunt blijven betalen. Maar de maandpremie via aovXL was te overzien en het geruststellende gevoel van het ‘verzekerd zijn’ gaf de doorslag.”
Suzanne Torenvliet

Kendall Mason’s Blog

 iStock_000018042439_Small-e1426170085428

Lees meer