nvp
NVP, het netwerk voor P&O-prfessionals. De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) is hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen. De NVP maakt zich sterk voor de vakontwikkeling van haar leden en is daarom voortdurend actief om haar leden zo goed mogelijk te informeren. De NVP kent uitsluitend persoonlijke leden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]logo-zzp-centrum
ZZP Netwerk Nederland komt  op voor het ondernemerschap en de dialoog daarover. ZZP Netwerk Nederland is het eerste landelijke netwerkplatform dat tevens een definitie heeft gegeven van ondernemerschap. ZZP Netwerk Nederland heeft de ambitie om ondernemende éénpitters, die bewust voor het zelfstandig ondernemerschap hebben gekozen, met elkaar in contact te brengen. Zowel offline als online. Het netwerkplatform wordt gerund door ZZP’ers en is de enige landelijke ZZP-club die ook is opgericht dóór ondernemende éénpitters; alle organisatorisch betrokkenen zijn vrijwilligers en stropen met veel plezier de mouwen op om een kwalitatief goed netwerkplatform op te bouwen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]AOV-ikwordzzper_1
Welkom op de site voor oriënterende en startende ZZP-ers. Deze site brengt jou van A tot Z op de hoogte van wat er komt kijken bij het starten als ZZP-er. Je kunt met gemak alle informatie vinden die je nodig hebt om succesvol van start te gaan als ZZP-er. Volg het ZZP stappenplan en kom erachter dat je niet verder hoeft te zoeken naar informatie om de eerste stappen te zetten naar zelfstandigheid.

Ikwordzzp-er heeft jaarlijks circa 250.000 bezoekers waarvan 125.000 unieke.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”32px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]nobco (1)

“De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches, is de beroepsorganisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is”

De missie van de NOBCO is om leidend te zijn bij de ontwikkeling van coaching als professie en een bijdrage te leveren aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele coaching in de samenleving.

De NOBCO heeft circa 2.500 leden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]lvpw-logoDe LVPW is een onafhankelijke beroepsvereniging die sinds 19 oktober 1995 bestaat. Het onafhankelijke karakter blijkt uit het feit dat de positie die de vereniging inneemt, volledig los staat van psychosociale opleidingen. De vereniging is toegankelijk voor personen die werkzaam zijn binnen het psychosociale werkveld: binnen een organisatie, zelfstandig praktijk voerend, dan wel als trainer.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]image005LVSC is een pro-actieve beroepsvereniging die zorgt voor verdere ontwikkeling van professioneel begeleiden.
Zij informeert en adviseert haar leden en belangstellenden via regiobijeenkomsten, congressen, workshops, haar vakblad en websites. Ook is LVSC een kenniscentrum en waarborgt zij kwaliteit met door het onderbrengen van het register van supervisoren, coaches en bijbehorende opleidingen in de ónafhankelijke stichting St!R.

LVSC is nationaal en internationaal federatief verenigd in NFBK en ANSE.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”32px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]dutch-training-professionals

Dutch Training Professionals richt zich op de uitwisseling van kennis en ervaring, alsmede netwerken binnen het vakgebied Training & Coaching.

De leden hebben passie voor het vak dat ze beoefenen en zijn continue bezig om deze energie om te zetten in verdere professionalisering van het trainersvak[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]logo-vmo

De Verenigde Maakindustrie Oost (VMO) is dé belangenvereniging voor alle industriële maakbedrijven en kennisdragers in de maakindustrie in Oost Nederland.

De VMO bestaat uit meer dan 170 bedrijven en kennisdragers en zijn allen uitsluitend afkomstig uit de maakindustrie of daaraan direct gelieerd. De VMO behartigt de belangen van de leden niet alleen door initiatie van een groot aantal algemene initiatieven maar tevens door de leden direct te ondersteunen in gezamenlijke bedrijfsinitiatieven om optimale kansen en mogelijkheden te creëren.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]nbbu_logo_left (2)

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de NBBU, is de brancheorganisatie voor het mkb-segment binnen de flexmarkt. Sinds 1994 behartigt de bond de collectieve belangen van inmiddels zo’n 800 flexorganisaties in de ruimste zin van het woord en ondersteunt hen in de bedrijfsvoering. De NBBU is bevoegd tot het afsluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten.

De vereniging weerspiegelt de kenmerken van zijn achterban en van het midden- en kleinbedrijf in het algemeen. Wij zijn een compacte organisatie, makkelijk te benaderen en direct aanspreekbaar.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”32px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]logo Molar 120x120Molar is het loket om de professional in de mondzorg te ontzorgen. Molar is opgericht op initiatief van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). De producten en diensten zijn afgestemd op de professional in de mondzorg. Molar maakt voor u de beste afspraken met diverse leveranciers.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator type=”transparent” position=”center” icon_pack=”font_awesome”][/vc_column][/vc_row]