Stop met teveel betalen voor je zorgpremie. Het was nog nooit zo makkelijk om honderden euro’s op je premie te besparen. www.ikwilzorgkorting.nl

ikwilzorgkorting.nl heeft voor jou bij verschillende grote verzekeraars mooie kortingen weten af te spreken. Via ons kun jij gebruik maken van kortingen die zelfs hoger zijn dan bijvoorbeeld via Independer en Verzekeringssite.

Veel ZZP Netwerken bieden slechts één of twee verzekeraars. Wij niet !! In ons collectief heb je ruime keuze, is de korting veelal hoger en hoef je geen lidmaatschap te betalen. Het is dan ook de moeite waard om ikwilzorgkorting.nl te bezoeken.

Daarnaast biedt ons ZZP-collectief ook voordelen ten opzichte van andere arrangementen. Een groot voordeel is dat jij als zelfstandig ondernemer kan meeliften op het bestaande netwerk van Kendall Mason binnen branches, koepels en ledenorganisaties (circa 300.000 verzekerden). Daarnaast  vertegenwoordigen wij met aovXL.nl reeds circa 50.000 zelfstandigen.

Meer informatie kun je vinden op: ikwilzorgkorting.nl

Het ZZP-collectief van ikwilzorgkorting.nl is net als aovXL.nl   een onderdeel  van Kendall Mason. Wij zijn een gespecialiseerd inkoop en advies bureau voor specifieke doelgroepen. Voor meer informatie kunt u naar kendallmason.nl.