[vc_row][vc_column width=”1/2″][layerslider_vc id=”1″][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css=”.vc_custom_1426170421690{margin-right: 20px !important;}”][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Tevreden klant Kendall Mason

Martijn-Pennekamp-2880x3095-953x1024

 

“Kendall Mason is als geen ander in staat om de wensen van ondernemers om te zetten in het juiste product. Ze zijn proactief, denken mee met de klant en adviseren producten waar ik achter sta als ondernemer.”

Martijn Pennekamp Ikwordzzper

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text]Bas van Riet (voorzitter Dutch Training Professionals)

 

Bas-van-Riet

 

Ik heb Kendall Mason & aov XL in 2011 leren kennen toen ik voor mijn linkedingroep (8800+ leden) en website (voor trainers, coaches en adviseurs) op zoek was naar een onafhankelijke aanbieder van verzekeringen waar je als zelfstandig professional toch deel kunt uitmaken van een collectief.

 

Dat heb ik bij Kendall Mason gevonden. Toen ik vervolgens in januari 2012 zelf de stap heb genomen om zelfstandig trainer te worden op het gebied van Commercie en Klantgerichtheid kwam dat natuurlijk goed van pas. Ik had al snel besloten dat een AOV een cruciaal aspect is dat ik zeker goed geregeld wilde hebben. Ik heb een gezin te onderhouden en wil tevens niet met de stress rondlopen en me afvragen: “wat als?” Ik heb daarom een aov XL polis gesloten bij Kendall Mason.

 

De dienstverlening van Kendall Mason heb ik als zeer kwalitatief ervaren, je wordt echt geholpen en de tarieven zijn heel transparant en nog belangrijker, die vielen mij meer dan mee. Ik kan Kendall Mason als zelfstandig ondernemer dan ook van harte aanbevelen.

 

BAS Training & Coaching

Commercie & Klantgerichtheid

Linkedingroep: Dutch Training Professionals

Website: www.dutchtrainingprofessionals.nl

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”22px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator type=”transparent” position=”center” icon_pack=”font_awesome”][/vc_column][/vc_row]