Kendall Mason richt zich met zijn label aov XL op de collectieve inkoop van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor HBO+ ondernemers.

Dankzij de krachtenbundeling van inmiddels ruim 50.000 ondernemers zijn wij via aovXL in staat u aanzienlijke collectiviteitskortingen te bieden op de meest uitgebreide AOV’s. Een besparing welke in de praktijk vaak neerkomt op vele duizenden euro’s.

Onze inspanningen sorteren effect; u sluit een zeer uitgebreide AOV binnen het grootste ondernemerscollectief van Nederland. Het resultaat? Een kwalitatief superieur product tegen een aantoonbaar lagere premie dan op de individuele markt.

Enkele voordelen van de AOV via aov XL

-Een uitgebreid en objectief adviestraject
De bruto premie bedraagt gemiddeld slechts 2 declarabele uren per maand!
Geen premietoeslag bij maandbetaling
Uitstekende begeleiding bij re-integratie

aov XL is een private label van Kendall Mason en is ondergebracht bij twee gerenommeerde verzekeraars, te weten: De Amersfoortse en Nationale Nederlanden.
———————————————————————————————
Ondernemer aan het woord

Bas van Riet (voorzitter “Dutch Training Professionals”)


Ik heb Kendall Mason & aov XL in 2011 leren kennen toen ik voor mijn linkedingroep (8800+ leden) en website (voor trainers, coaches en adviseurs) op zoek was naar een onafhankelijke aanbieder van verzekeringen waar je als zelfstandig professional toch deel kunt uitmaken van een collectief.

Dat heb ik bij Kendall Mason gevonden. Toen ik vervolgens in januari 2012 zelf de stap heb genomen om zelfstandig trainer te worden op het gebied van Commercie en Klantgerichtheid kwam dat natuurlijk goed van pas. Ik had al snel besloten dat een AOV een cruciaal aspect is dat ik zeker goed geregeld wilde hebben. Ik heb een gezin te onderhouden en wil tevens niet met de stress rondlopen en me afvragen: “wat als?” Ik heb daarom een aov XL polis gesloten bij Kendall Mason.

De dienstverlening van Kendall Mason heb ik als zeer kwalitatief ervaren, je wordt echt geholpen en de tarieven zijn heel transparant en nog belangrijker, die vielen mij meer dan mee. Ik kan Kendall Mason als zelfstandig ondernemer dan ook van harte aanbevelen.

BAS van Riet
Training & Coaching
Commercie & Klantgerichtheid
Linkedingroep: Dutch Training Professionals
Website : www.dutchtrainingprofessionals.nl————————————————————————————————

In een persoonlijk adviesgesprek met één van de aov XL-adviseurs worden uw wensen in kaart gebracht. U kunt uiteraard contact met ons opnemen voor een nadere toelichting en kennismaking.

www.aovxl.nl en www.kendallmason.nl
T:035-6942195
E: info@kendallmason.nl
Blog:  http://kendallmason.wordpress.com

Accountant vergelijken
Berekening administratiekantoor
Berekening accountant
Offerte administratiekantoor
Offerte accountant
Kosten accountant