XL is een totaal concept in het realiseren van financial zekerheid in combinatie met gezond en succesvol ondernemen.

Dank voor je interesse in een verzekering via Kendall Mason XL

Via ons XL arrangement heb jij  uiteraard een verzekering met; gunstige voorwaarden voor een  scherpe tarief

Maar ons XL arrangement gaat verder !

Wij bieden jou toegang tot een netwerk van geselecteerde professionele dienstverleners, die jou kunnen ondersteunen bij:

→ Bewust Ondernemen;
→ Bewust Financieel;
→ Bewust Gezond;
→ Bewust Ontspannen.

Welkom in ons XL netwerk !

Als ondernemer weet je heel goed waar je naar op zoekt bent:

  • Inkomenscontinuïteit als je door een ongeval of een ziekte gedurende een langere periode (arbeidsongeschiktheid) niet in staat bent om voldoende inkomen te realiseren voor jezelf als je gezin.
  • Verzekeren op “uitgebreide voorwaarden” tegen een “aantrekkelijke premie”.

 

Dit hebben wij, maar ons XL arrangement gaat verder en jij als Professional profiteert hiervan!

Gebruik de voordelen van XL

Bewust Ondernemerschap

Binnen Bewust Ondernemerschap zitten geselecteerde organisaties die jou kunnen helpen
bij het professioneel inrichten van je ondernemerschap. 

Onze partners zijn ?

 

Formaat Notarissen

Formaat Notarissen. De menselijke maat.

Duidelijke taal. Heldere oplossingen. Persoonlijke benadering.

Formaat Notarissen is een landelijk netwerk van 24 notariskantoren in Nederland. Zo profiteert jij als Zelfstandige Professional altijd van het brede en grote netwerk aan experts binnen Formaat Notarissen. 

Er altijd wel een Formaat Notaris bij u in de buurt. 

Klik hier voor de website!

Intuitief Ondernemen

Martijn Meima is eigenaar en oprichter van Intuïtief Ondernemen.  

Martijn heeft zich verdiept en bekwaamd in Intuïtief Ondernemerschap. De basis hiervan is dat jij als ondernemer dicht bij jezelf blijft en dingen doet die bij je passen. Daarnaast gaat het over gebruik maken van intuïtieve informatie. Op het moment dat je dit weet en kunt toepassen kun je moeiteloos succesvol worden.

Na enkele gesprekken met Martijn gevoerd te hebben denk ik dat het voor jou als XL relatie, zinvol is om kennis te nemen van Intuïtief Ondernemen. Speciaal voor XL relaties heeft Martijn enkele exclusieve aanbiedingen.

Bij Intuïtief Ondernemen vind je verschillende diensten die je helpen om dicht bij jezelf te blijven in het ondernemerschap. Bovendien ontdek je de kracht van jouw zuivere intuïtie en intuïtieve methoden. Hierdoor kost ondernemen minder moeite, val je minder snel uit en zul je met meer plezier en energie je doelen bereiken.

Als relatie van Kendall Mason krijg je een speciale korting op diverse trainingen en werkshops.

Gratis e-boek

Interplein

Interplein, Nederland’s grootste E-learning centrum voor consument, zzp en bedrijven

Het is belangrijk dat je door ontwikkelt. Kennis is immers macht. Volg trainingen op gebied van Microsoft, Adobe of persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek hier alle trainingen

Internet Marketing Nederland

Heb jij behoefte aan meer kennis op het gebied van internet marketing of wil jij zelfs een internet marketing expert worden? Ontdek hier alle online marketing trainingen.

Ter kennismaking kunnen wij u als XL relatie een Gratis Facebook E-book en video training aanbieden.

Gratis Facebook training

Crown Media

Jerry Helmers is Oprichter van ZZP Netwerk Nederland en drijvende kracht achter Crown Media.

Crown Media gevestigd in Badhoevedorp, bij Amsterdam is een high-end adviesbureau voor strategie en communicatie, met veel expertise. Tevens is Crown Media onderdeel van een inspirerend en motiverend netwerk van andere kennisondernemers.

Crown Media werkt voor opdrachtgevers uit een brede variëteit aan branches en disciplines, in binnen- en buitenland.

Klik hier voor de website!

Gebruik de voordelen van XL

Binnen Bewust Gezond zitten geselecteerde organisaties die jou kunnen helpen bij op het gebied van gezond ondernemerschap. Dienstverleners die op een breed inzetbaar zijn, zowel preventief als curatief.

 

Intuitief Ondernemen

Ieder van ons heeft ervaring met kanker en weet welke invloed dit heeft op de partner, de kinderen en de familie. Als zelfstandige professional kan de impact ook grote gevolgen hebben op de verdiencapaciteit. 

Coaching rondom kanker is een landelijk netwerk van ervaren professionals en experts op het gebied van coaching en hulpverlening.

Het team van Coaching rondom kanker wil bijdragen aan de optimale ondersteuning van mensen met kanker en de mensen om hen heen.

Samen met de cliënt maken zij een coachtraject op maat met de focus op resultaat.

Gratis e-boek

Interplein

Interplein, Nederland’s grootste E-learning centrum voor consument, zzp en bedrijven

Het is belangrijk dat je door ontwikkelt. Kennis is immers macht. Volg trainingen op gebied van Microsoft, Adobe of persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek hier alle trainingen

Stichting Gezondheid Nederland

Stichting Gezondheid Nederland vindt het belangrijk dat iedereen kan zorgen voor zijn eigen gezondheid, zonder daarvoor diep in de buidel te tasten.

De stichting wil van alle gezondheidsthema’s waar voldoende vraag naar is een video maken, waarbij een zelfhulpprogramma de insteek is. Iedere video heeft als doel jou op een vriendelijke manier veel informatie te geven om van eventuele klachten af te komen of – nog beter – te voorkomen dat gezondheidsklachten zich aandienen.

Juist als zelfstandige professional is het belangrijk om over een goede gezondheid te beschikken. Stichting Gezondheid kan je hierbij helpen door;

Aanbiedingen van cursussen;

  • Gezonder leven;
  • Stoppen met roken;
  • Gezond afvallen;
  • Voedingstips;
  • enz…

Aanbieden van E-coaching. Uw persoonlijke gezondheidscoach snel en eenvoudig advies over fit en gezond blijven.

Een webshop vol met producten die jou helpen om je gezonde live style in te richten en vol te houden.

Gratis Facebook training

De Zelfkonfrontatiemethode (ZKM)

De Zelfkonfrontatiemethode (ZKM) is een unieke, wetenschappelijk onderbouwde methode om mensen in korte tijd te coachen naar nieuw gedrag dat is gebaseerd op zelfinzicht. Op heldere en effectieve wijze ontstaat  inzicht in de rode draad van iemands gedrag en functioneren en de – vaak onbewuste – motieven en emoties die daarbij een rol spelen.

Klik hier voor de website!

Counselling

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding. De counsellor ondersteunt en begeleidt je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Deze situaties kunnen klachten geven als moeheid, weinig energie, lusteloosheid, hoofdpijn, spanningsklachten of een ontevreden gevoel.

Counselling kan je helpen om de balans in jezelf en je leven terug te vinden en jouw klachten te verminderen. Samen met de counsellor ga je op zoek naar een oplossing binnen de grenzen van jouw eigen mogelijkheden. Je wordt door optimaal ondersteund om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren.

Klik hier voor de website!

Gebruik de voordelen van XL

Binnen bewust Ontspannen zit een geselecteerde organisatie die jou kan helpen bij het zoeken van mooie vakanties.

 

Personal Touch Travel is een netwerk van reisadviseurs die voor jou je vakantie van A tot Z regelen. 

Ervaar het gemak van reisadvies aan huis.

5501743-0-ptt-logo

Stop met urenlange speurtochten op het internet naar een reis die voldoet aan al jouw wensen. De reisadviseurs van Personal Touch Travel hebben hier hun werk van gemaakt.

Je kunt ook reizen boeken van stedentrip tot rondreis door meerdere landen, een all inclusive vakantie in Turkije tot een geheel verzorgde cruise.

De reisadviseurs beschikken over alle professionele systemen die ook gebruikelijk zijn bij een “stenen” reisbureau. Deze dienstverlening kost niets extra!

Personal Touch Travel heeft op 17 april een Zoover Award 2014 mogen ontvangen in de categorie “Beste Reisbureauketen” met een 9,5!

Hoe werkt het?

Je legt contact met een reisadviseur en bespreek jouw wensen bij je thuis of via telefoon / e-mail: wat jij wenst.

Net als bij een reisbureau gaat de adviseur vervolgens voor je aan de slag om te kijken naar vluchten, accommodaties, beschikbaarheid etc. In overleg met jou wordt daarna de reis samengesteld.

De adviseurs zijn zelfs in staat om reizen samen te stellen die je niet op internet kunt vinden. En dat alles tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.