Op dit moment heeft iedereen zijn nieuwe zorgpolis 2012 ontvangen. Je kunt nu precies zien hoeveel jouw premie t.o.v. 2011 is gestegen.  Helaas blijft het vaak niet bij een premiestijging alleen, ook de geboden dekking in veel aanvullende pakketten wordt meer en meer versoberd .

Circa 1 miljoen verzekerden zullen dit jaar de overstap naar een andere zorgverzekeraar maken.

De noodzaak voor ZZP’ers om juist dit jaar de overstap te maken is groter dan ooit. Dankzij ons OPEN ZZP-collectief (een collectief waarbij géén lidmaatschap van een zzp-organisatie verplicht gesteld is) wordt de keuze om over te stappen een stuk eenvoudiger.

Waarom juist nu de overstap?

–    Veel aanvullende verzekeringen worden substantieel duurder
–    Individueel betaalt de ondernemer circa € 230,- per jaar teveel zorgpremie
–    Lidmaatschap van een ZZP-organisatie is via ZZP-collectief niet vereist;
–    En keuze uit 6 gerenommeerde verzekeraars!

Via ikwilzorgkorting.nl is het dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest om direct honderden euro’s zorgpremie per jaar te besparen! Via ons kun jij gebruik maken van kortingen die zelfs hoger zijn dan bijvoorbeeld die van Independer, Verzekeringssite, Consumentenbond, ANWB en United Consumers.

Bekijk ons premie- en voorwaardenoverzicht en ervaar dat ook jij via ons beter én voordeliger verzekerd bent. http://bit.ly/ZZPvoorwaarden  http://bit.ly/ZZPpremieoverzicht

Voor meer informatie neem contact op met een van onze zorgadviseurs op 035-6942195.

Het ZZP-collectief van ikwilzorgkorting.nl is net als aovXL.nl  een onderdeel  van Kendall Mason. Wij zijn een gespecialiseerd inkoop en advies bureau voor specifieke doelgroepen.

Accountant vergelijken
Berekening administratiekantoor
Berekening accountant
Offerte administratiekantoor
Offerte accountant
Kosten accountant